25 september gaat Speedway Emmen weer open!!

Nu per 25 september de 1,5 mtr afstand en het maximum van 750 bezoekers eraf gaat mogen we na bijna 2 jaar wachten eindelijk weer een wedstrijddag organiseren.

Zoals elk evenement zijn we wel verplicht een Coronacheck te doen. Dat betekend dat alle bezoekers een Coronapas moeten tonen voor voordat ze richting de kassa’s/baan kunnen gaan. Dit gaat in de vorm van een geldige QRcode op je telefoon of bewijs op papier. (Dus alleen toegang voor mensen die volledig gevaccineerd zijn, een bewijs van immuniteit hebben of een negatieve testuitslag hebben die niet ouder is dan 24 uur.) Uiteraard blijft gelden dat wanneer je, ondanks een geldige coronapas, covid gerelateerde klachten hebt je gewoon thuisblijft ook wanneer je gevaccineerd bent.

Wij hadden uiteraard deze maatregelen liever ook niet gehad maar we zullen er streng op toezien omdat we ook graag in de toekomst wedstrijden willen organiseren. We vragen je wat vroeger te komen omdat er oponthoud kan ontstaan bij de controle.

We zullen daarom extra mensen inzetten om deze controle soepel te laten verlopen.

Nadat de QRcode gescand is kan er als vanouds per contant een kaartje gekocht worden bij de kassa. Dit kan niet online gedaan worden en er kan niet gepind worden. Reserveren is dan ook niet nodig. Nadat iedereen gescand is en een toegangsbandje heeft gekocht zal de dag gelukkig weer net zo zijn als alle jaren hiervoor.

Alle vaste klasses die op Emmen rijden hebben al wedstrijden gehad vandaar dat de Bangers de eer krijgen om de openingswedstrijd voor hun rekening te nemen.

De entreeprijs voor het publiek wordt verhoogd naar 20,-. Dit is helaas noodzakelijk omdat er de afgelopen veel kosten wel gewoon doorliepen maar er geen inkomsten zijn binnengekomen. Daarnaast is het zo dat sinds 2009 de entree prijs op 15 euro stond en dat dit door inflatie en stijgende kosten niet langer dekkend is.

We zijn blij dat er eindelijk weer actie zal zijn in de Arena.We hopen op jullie begrip en medewerking. Net zoals voor Corona doen we dit spelletje samen en hebben we iedereen nodig om deze hobby mogelijk te kunnen blijven maken! Organisatie, vrijwilligers, rijders, monteurs en publiek. Zonder van deze partijen is er geen Speedway Emmen. Daarom zijn. We zijn blij dat we er eindelijk weer als vanouds met z’n allen een mooi feestje van kunnen maken aankomende zaterdag! Wij hebben er in ieder geval zijn in. Wij hopen jullie ook!!


«   »