Alle foto's in bovenstaande slider zijn gemaakt door PeWi

Welkom op de website van Speedway Emmen

stockcar Racing on Shale


Speedway Emmen werkt samen met de ASE Banger Racing organisatie.

Voor alle info, nieuwtjes en wedstrijden van de ASE Banger Racing organisatie, klik op de banner rechts.

LAATSTE NIEUWS


Week 43 2017

Verslag wedstrijd zaterdag 21 oktober 2017

Deze dag moest het baankampioenschap in de Formule 1 Stockcars beslist worden.Er waren nog 5 kanshebbers, #69 Cor Meijer had voor de wedstrijd de meeste punten met een voorsprong van 7 punten op 2-voudig baankampioen #47 Danny van Wamelen. #699 Jan Kuin volgde samen met #422 Marten Bijlsma op de voet terwijl #228 Jan Roelof Wijbenga met een paar goede klasseringen ook nog de titel voor zich kon opeisen.

Lees meer »
Week 41 2017
Week 40 2017

Verslag van de wedstrijden op 30 september en 1 oktober 2017

De weersomstandigheden waren zo erg dat de organisatie samen met de Formule 1 stockcar rijders besloten om de zaterdag niet te rijden.De Saloon Stockcars kwamen wel in actie en en dit was een echt Engels onderonsje als je de uitslagen ziet.Op de zondag werd er voor het eerst de World of Shale Saloon Stockcars verreden. Tijdens de voorstellingsronde begon de auto van de huidige wereldkampioen UK306 Daniel Parker ernstig te roken en moest zich terug trekken voor deze wedstrijd.UK499 nam gelijk de leiding met UK349 Michael Allard in de achtervolging. In ronde 5 wisselden ze even van positie maar Aldous nam de kop weer terug. Allard bleef volgen en zag zijn kans schoon in ronde 22 en nam de leiding over. In de laatste ronde kwam Aldous nog in de buurt maar door een foutje was kans voor een overwinning voor hem weg. Michael Allard won de World of Shale voor David Aldous en op plaats drie (met een ronde achterstand!) UK304 Martyn Parker.

Lees meer »
Week 39 2017

Starttijd zondag 1 oktober is om 11:00u

Het slechte weer heeft Speedway Emmen zodanig parten gespeeld dat in overleg met de rijders vandaag helaas geen Formule 1 stockcars rijden.Het is niet anders. Stockcar racen is een buitensport en aan het weer kunnen we niets aan veranderen.

Lees meer »

VOLGENDE WEDSTRIJD


Download hieronder de poster

20190330
Afbeelding – 4.3 MB 86 downloads

SOCIAL MEDIA

Deze website is gemaakt met: