Welkom op de website van Speedway Emmen

Stockcar Racing on Shale

Speedway Emmen werkt samen met de ASE Banger Racing organisatie.

Voor alle info, nieuwtjes en wedstrijden van de ASE Banger Racing organisatie, klik op de banner hieronder.


 

Inschrijving Bangerklassen geopend. Pre90, Unders en Fwd Bangers  (Stockcar F2 inschrijving volgt na hemelvaart weekend)

Als je van plan bent mee te doen svp snel inschrijven. We gaan ervan uit dat we alle klassen mee kunnen doen en willen niet graag weer een klasse afzeggen. Dus laat a.u.b. snel weten of je erbij bent dan hebben we er ook snel zicht op!

Zaterdag 3 juni a.s. organiseren we onze derde wedstrijddag van 2023; De Credits to the Legends, een racedag voor pre90 rwd Bangers, Unders Bangers, Fwd Bangers & F2 Stockcars senioren en junioren. Dit opgave formulier is alleen voor alle bangerklassen! Dus de Pre90, Unders of Fwd Bangers.

Hoewel deze dag niet voor de punten is, zijn de belangen erg groot omdat er veel op het spel staat. Vandaar dat je bij de Pre90 bangers wordt je alleen in de uitslag opgenomen wordt als je een werkende transponder in de auto hebt.

We wensen jullie succes met inschrijven en bouwen! De bangerklassen kunnen zich inschrijven via:
https://bit.ly/3nPIxiG
Voor de f2 Stockcarklassen is deze racedag een qualifier voor de Super Cup!  De F2 Senioren en Junioren kunnen zich opgeven voor de volgende link: https://bit.ly/3Ozhzqz


VOLGENDE WEDSTRIJD

3 juni a.s. "credits to the legends"  
aan de start komen:
- F2 Stockcars senioren & junioren
- pre90 Bangers (wk Wildcard race)
- Unders bangers
- FWD Bangers

Aanvang 11:30 / 12:00 uurDeze website is gemaakt met: