Welkom op de website van Speedway Emmen

Stockcar Racing on Shale


Speedway Emmen werkt samen met de ASE Banger Racing organisatie.

Voor alle info, nieuwtjes en wedstrijden van de ASE Banger Racing organisatie, klik op de banner rechts.

LAATSTE NIEUWS


The Metal Bender!! 

De eerstvolgende racedag op Speedway Emmen op zaterdag 11 juni wordt: The METAL BENDER, een passende naam voor de raceklassen die deze dag aan de start zullen verschijnen. Bij zowel de f1 en f2 stockcar als ook de bangers, is stevig contact en daarbij het buigen van het metal aan de orde van de dag!


Bij de F1 Stockcars is the Metal Bender de 5e kwalificatiewedstrijd voor de World of Dirt. Het is tevens de laatste kwalificatiewedstrijd voor rechtstreekse plaatsing voor de semi finale. De grote World of Dirt finale welke verreden zal worden op 16/17 juli op Texel. Op deze finaledag zal maar liefst 10.000,- verdeeld zal worden over de dag. Ook de kwalificatiewedstrijden zijn voorzien van een goed gevulde prijzenpot. Voor meer informatie over de World of Dirt kijk je op: https://www.nederlandseautosportbond.nl/.../de-stockcar...

Bij de f2 Stockcars staat de 5e kwalificatiewedstrijd van de f2 Supercup op het programma. De junioren maken het stockcarprogramma op deze dag compleet door voor de 2e keer dit jaar aan de start te verschijnen op speedway Emmen.

Tenslotte komen ook de Unlimited Bangers weer aan de start. Hierbij wordt geraced voor het puntenklassement en gewreckt voor het DB Demontage Entertainersklassement en uiteraard de gebruikelijk bekers, worst en bierprijzen!

 

 

World Qualifiers F1 en Gouden Helm Qualifiers

Gouden Helm F1 en F2 stockcarsNieuw in 2016 is dat de Gouden Helm Trophy niet alleen voor de F1 stockcars maar ook voor de F2 stockcars wordt verreden.Dit is tot stand gekomen met en dankzij de F2 stockcar graders Michael Schutter en Mike Sijbers.

Lees meer »

Verslag wedstrijden 9 april 2016

FORMULE 1 STOCKCAR3 heats all in en een finale was dit keer de verdeling. Met 29 rijders aan de start werd de eerste heat los gelaten.#388 Jelle Bijlsma leidde het veld maar zijn eerste plek moest hij algauw afstaan aan #40 Mark Tesselaar. Voor zich Mark en achter hem was een andere Tesselaar aan het jagen in naam van Boy met startnummer #345. Halverwege had Boy de 2e plek overgenomen maar kon dit niet volhouden. Veteraan #8 Martin Verhoef nam zijn positie over terwijl #161 Tom Maris en #173 Jelle Hiemstra om plaats 3 aan het vechten waren. Jelle moest het onderspit delven en Mark Tesselaar won deze heat.

Lees meer »

VOLGENDE WEDSTRIJD


11-06-2022: Metal Bender: 

F1 stockcars, F2 Stockcar, F2 Junioren & Unlimited Bangers


Deze website is gemaakt met: